//Forever Imperfect




Ohh okey now orang tersayang dah mula kerja. dia kerja dekat cinema ioi. hurm mula mula memang aku larang dia kerja, sebab aku takut nanti dia busy and tak boleh nak spend time dengan dia macam dulu. buat dia pujuk aku, dia cakap yang dia kerja untuk aku and dia. dia janji jugak akan try cari masa untuk kita orang berdua. buad permulaan kerja ni alhamdulillah tak de masalah lagi. and dia pon bijak bagikan masa untuk aku. tapi aku takut jugak kalau nanti lama lama dia dah tak de mase untuk aku lagi ='( harap harap semua tu tak kan terjadi. amin.

awok yang tersayang. time kerja jangan berani nak gatai gatai or curang okey. kalau anje dapat tahu siap lah awok! kena cubit dekat perut nanti! hurm awok tahu tak walaupon kita selalu jumpa, tapi bila balek je mesti anje rindu dekat awok. tak tahu la kenapa. rasa macam nak jumpa and rasa tak nak balek dah. hurm nanti kalau awok cuti kita pergi tengok movie taw taw. awok kan dapat tiket free. untung lah saya lepas ni. boleh tengok movie free owh guna awok punya tiket staff tu. heee =3 btw i miss you tangat tangat muchuk macham kita.

#rindu#

Older Post | Newer Post