//Forever Imperfect




Sayang, kejap je kita dah setahun kan? hurm ingat lagi tak macam mana first time kita kenal and meet? semuanya berlaku last year. awak im saya dekat facebook, then ajak kita pergi open house rumah killa. semuanya berlaku dengan pantas kan sayang. tapi yang paling saya ingat 30 september awak melamar kita jadi couple awak =) and now alhamdullilah hubungan tu still kekal sampai sekarang. memang banyak sangat ujian yang kita tempuh, tapi kita same2 kuat. kita dapat atasi semua tu demi relay kita ni. thanks sayang. and saya harap sangat hubungan ni akan kekal sampai bila2. macam gambar dekat atas tu. dari muda sampai lah tua then salah sorang dari kita pergi =') tapi dalam gambar tu macam saya je yang pergi dulu. herkkk -.-

okey stop story pasal kami. now aku nak cerita pasal operation pada 4 hb ni. omg aku tak tahu nak cakap macam mana. perasaan takut ni memang tak boleh nak gambarkan dengan perkataan. hurm serius aku rasa macam tak nak je pergi hospital. serius tak nak! someone please help me ='\ takut sangat sangat. okey baru baru ni aku ada mimpi benda yang menakutkan. aku mimpi aku operation dekat rumah yang buruk sangat, then bila aku tanya doc why aku kena operation dekat tempat macam ni, doc just cakap terpaksa sebab bilik semua full. then terjaga dari operation aku ternampak mayat yang di pakaikan dengan kain kapan. serius shitt gila mimpi ni. hurmm hurmm serius aku now lemah sangat. aku tak nak something bad happen berlaku. Ya Allah kau lindungilah aku dari benda yang buruk and semoga semuanya berjalan dengan lancar. *amin*.

and aku harap sangat sangat bila aku tercelik dari operation nanti, aku still dapat tengok wajah wajah tersayang. my family, my friends and my muchuk. owh yea jangan lupa datang melawat aku dekat hospital kuala lumpur okey sayang sayang ku sekalian. and then jangan lupa bawakkan kfc, mcd, or pape untuk aku =3 herkkk!

#takuttangat#

Older Post | Newer Post