//Forever Imperfect




Serius malam ni sangat sangat lah bosan. tak tahu nak buad apa. nak text but dia tengah busy kerja la pulak ='( awok ni cepat lah balek kerja. awok tahu tak yang kita rindu awok sangat sangat and sangat? hari ni kita tak meet langsungkan. hari ni kita tak de class. kalau ada class best sikit. boleh jumpa awok dekat kolej and lunch sama sama. kita ingat malam ni nak jumpa awok and jalan jalan, tapi awok cakap awok nak kena siapkan asgmnt pulak. spoil betul lah. kesian dekat kita ni sakit rindu dekat awok. hurm.

okey stop cerita pasal yang tersayang. tadi pagi aku tak de class. so bangun memang agak lewat la jugak. bangun bangun je terus kemas bilik, basuh baju and mamam. rajin kot hari ni. ehh silap, aku hari hari memang rajin kan kan =B nak text muchuk tak de kredit pulak. so dengan berbekalkan kebijaksanaan yang ada ni, aku pon buad call me back dekat abah aku. and abah pon call guna nombor ofis dia. mula mula aku suruh abah buat surat mc aku. sebab last week aku ponteng class, then lect aku tuntut surat mc pulak dah. memang mengagau nak cari surat. tapi abah aku boleh kautim owh! so aku suruh jela dia buakan surat. hee. and bila abah tanya kenapa tak pergi class, aku pon cakap macam biase lah "migrain" keke.

then lepas tu dengan suara yang agak manja and lembut aku pon mula berkata "abah... t.up kan 5 ringgit boleh tak" heee. tapi abah cakap petang petang sikit sebab dia busy. and abah sempat warning aku lagi. dia cakap "duet tu jimat jimat, jangan nak beli itu ini. kalau dah tak de duet nanti, makan bawang je kau" eeee sampai hati ke nak tengok anak awok makan bawang je? -.- errrr and bila petang tu tengah syok syok main lappy, tiba tiba masuk 1 mesej. 19/09/12@04:12pm, 010******* was topped up with rm20. ref no:*********. wowww abah ni memang terbaik lah! mintak 5 dapat 20. hee kalau korang nak tahu. abah aku memang tak kan t.up kan aku bawah 10. bila aku mintak 5. dia still akan bagi 10 ke atas jugak. abah saya memang TERBAEK =D

#storyhariini#

Older Post | Newer Post