//Forever Imperfect




First day dekat wad. masa tu aku sampai dalam pukul 8.15 pagi, sampai sampai dekat hkl je aku terus tuju dekat kaunter then abang tu suruh aku pergi daftar dekat tingkat dua wad 6. time dah masuk dalam wad tu aku dah tengok ramai pesakit yang terbaring then kebanyakkan orang yang dah berusia, terus lemah semangat aku. mesti sunyi duduk dalam tu =( then nurse terus bagi aku baju and suruh aku salin. okey saya dah dapat baju sakit jiwa yang berwarna hijau. horeyy horeyy -.- then sarung sarung punya lah besar gedabak dah macam jubah. errr tak pelah, anggap jelah yang aku tengah pakai jubah untuk konvo =3 

lepas dah siap siap semua, katil aku pon di sediakan dengan penuh kemas and rapi. masa untuk landing atas katil yang tak berapa nak empuk tu -.- tengah baring baring doc terus datang dekat aku then dia cakap yang dia nak amek darah aku. alaaaaa mesti sakit ='( hurm dengan tangan sejuk sejuk aku pon hulurkan tangan aku. then doc terus cucuk jarum dekat tangan aku. dengan sakit yang macam tettt, aku tengok je doc tu sedut darah aku. hurmm tian tangan titew yang tecik ni =\ lepas tu doc kata yang dia nak masuk kan jarum untuk tiub air tu. adoiiii yang ni buat aku menggeletar. sebab bab bab masuk air ni memang aku lemah. dengan jarum yang agak panjang dia terus tebuk tangan aku and masukkan tiub tu. wowww sakitnya hanya tuhan je yang tahu. then jarum tu terbiar jelah sampai aku keluar wad. lepas tu pergerakkan aku memang terbatas. bila aku gerak je, mesti aku rasa jarum tu cucuk cucuk tangan aku. then yang dalam tiub tu darah aku yang terkumpul. hurmm

doc ni memang bagus. esok aku nak operation, hari first dah cucuk awal awal. senang katanya nak guna nanti. errr suka suka kau je, kau tak tahu betapa seksanya aku -.- then lepas tu boleh pulak dia bagi aku makan ayam bahagian peha. errr dah la tangan kanan aku sakit, so macam mana aku nak makan ayam tu dengan menggunakan sudu and guna tangan kiri pulak tu. memang aku tak makan lah jawabnya. and lagi satu ayam kari pulak dia bagi, errrr memang tak lah nak makan kari. maaf lah tak berminat kari kari ni. dengan perut lapar aku pon bubum dekat katil yang tak empuk tu. mase tu mak and abah dah balek. pedih sedih punah perasaan ni ='( tapiiiii petang tu kan abe muchuk kita datang! herkkk suka suka. then paling suprise dia bawakkan kita mcd. yeahhhhhh dapat mcd!! \m/ dengan nafsu yang tak tertahan, aku pon terus lahap mcd tu sampai habis. brbb alhamdulillah dapt jugak isi perut walaupon tak kenyang sangat =3 thanks muchuk! churp churp =*

#firstday#

Older Post | Newer Post