//Forever Imperfect




Hye guys, assalammuailaikum, tak jawab dosa! so baek korang jawab sekarang! uhukk. now baru ada masa nak potpet dekat blog, sebab baru je terlepas dari penjara hkl. but just bebas sementara je, sebab 15 january ni kena tangkap balek then kena sumbat dekat hkl. nak buat operation untuk kali kedua. ujian MRI hari tu, mengesahkan yang kanser aku still ada lagi. so sebelum merebak lebih teruk, doctor semua dah pakat nak buang. but.... aku dah tak sanggup woiiiii. sakit ='( doctor dah lukis tempat yang dia nak buang tu, and nampaknya memang besar sangat tempat yang nak di operation tu, then doctor siap cakap lagi, kalau nak jahit nanti tak boleh, dorang terpaksa amek kulit aku dari bahagian lain then tampal!.what??? so nak siat siat aku dekat tempat lain pulak? owh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkk. tak sanggup nak tahan sakit banyak banyak. jahit sana, jahit sini ='\ hurmmm. apa lah nasib aku ni kan. abis la berparut sana sini lagi. menurun lah duet hantaran aku nanti nampaknya. -.- zura oh zura.

 Sekarang aku dah balek hostel, sebab sem 5 pon dah bermula, tapi aku just sempat study 2 minggu je, then nanti kena bla pergi penjara. sedih kan? tak puas lagi jumpa kawan kawan and ucuk. tak puas nak rehatkan badan, tak puas nak tidur, tak puas nak hang dengan kawan kawan semua. lebam and sakit dekat badan pon tak hilang lagi, kena tambah dengan lebam baru. aishhh. hari tu sampai 7 kali aku kena cucuk gara gara cari urat tak jumpa. tu lah doctor, suka suki main cucuk cucuk, kan dah salah. aku yang kena tanggung sakit. air mata? jangan cerita la air mata, bertong tong dah habis membazir macam tu je. darah? pon jangan cerita, mengalir macam sungai je. abis darah aku dah berkurang. uhukk menci! guys please doakan yang terbaek eh untuk aku, doa kan semuanya selamat. aku dah tak sanggup lagi nak ulang alik hospital lagi lepas ni. terseksa woiiiiii. skip class, tak cukup rehat and macam macam lagi. now batuk makin teruk, pinggang and tulang tulang semua dah sakit gara gara kesan dari penyakit tu. nak pakai kasut tinggi tinggi pon dah tak boleh ='\ cedih kan? jadi orang tua pulak aku ni. uhukkk uhukkkk.

#ohhhospital#

Older Post | Newer Post