//Forever Imperfect




Happy New Year guys! so tahun ni apa azam baru you all? ada azam or tak? ke still dengan azam lama yang tak pernah nak tunai tunai kan tu. hehe. malam tadi aku just celebrate new year dekat klcc. ingatkan nak sambut dekat putrajaya, but kawan kawan semua nak pergi kl, so ikutkan jelah. lagi pon kalau celebrate dekat putrajaya rasa macam tak best pulak. sebab apartment aku pon dekat putrajayakan so rasa macam tak ohsem. hehe. dalam pukul 9 macam tu, liya meor and ira datang amek aku dekat putrajaya and lepas tu terus gerak pergi kl. sampai kl dalam pukul 10. parking parking kereta je, terus kita orang pergi dekat air pancut klcc. bapak lah ramai dari macam macam negara ada. then kita orang jalan pergi taman dekat atas air pancut tu. nak jalan pon bergesel gesel bahu dengan orang lain akibat dah sesak sangat. aku meor ira and liya memang tak lepas tangan langsung. masing masing pegang tangan dengan erat sebab takut terpisah. haha. then lepak lah dekat atas tu sambil beroppa gangnam style bersama berapa ratus ribu orang orang yang dekat situ. hehe.

dorang ni semua siap dok melepak dengan mat salleh yang ada. bergambar lah, berborak lah, and siap mat salleh tu ajak pergi dance and minum minum. okey lepas dari melepak dekat klcc kita orang terus gerak pergi bangsar untuk mencari sesuap nasi. perut dah meragam gila, sampai masuk angin dah. lepas makan makan semua terus gerak pergi bb hantar member meor then gerak pergi tasik titiwangsa. just melepak menghirup udara segar dekat tasik tu sambil lepak dengan nuar and the geng. lepak lepak tak sedar dah pukul 5 pagi -_____- rasa macam sekejap je dah pagi. okey terus start kereta hantar ira balek uitm then lepas tu baru balek rumah. sampai rumah dalam pukul 6 lebih. memang mata dah kuyu habis. terus salin baju, cuci muka, cari katil then.................."tup" dah berdengkur. hehe. teruk betul minah sekor ni kan. 

#happynewyear#

Older Post | Newer Post