//Forever Imperfect




Happy Birthday zuraaaaaa! okey wish dekat diri sendiri -.- tak pelah janji aku bahagia kan kan even wish dekat diri sendiri pon =') actually aku rasa tahun ni birthday aku paling tak bermakna sebab tak de family di sisi, tak de dia di sisi. so so malang kan. kalau macam birthday sebelum ni, tepat pukul 12 dia akan wish and kami akan manfaatkan call free tu sepuas puasnya. but tahun ni semua tu dah tak de. tak de call sampai tertidur dah =') and paling tak boleh bla, aku langsung tak guna call free tu untuk call siapa siapa. just kawan kawan je yang guna. sebab aku sendiri tak tahu nak call siapa. mesej pon jarang dengan orang lain, apa tah lagi nak call. sedihnya hidup ni =') kenapa awak buat semua ni masa birthday saya? masa family saya tak de? kenapa awak? hurmmm sampai hati awak kan. now saya just ada kawan kawan je. tapi semua tu tak boleh kembalikan senyuman saya yang dulu. bukan nak cakap kawan kawan tak penting, tapi kalau dorang ada dekat tempat saya, mesti dorang paham macam mana saya rasa. 

Kalau lah saya boleh hentikan masa ni, saya just nak awak datang jumpa saya. and buat 12march ni hari yang bermakna bagi saya. tapi semua tu mustahil. sangat mustahil. lagi berapa jam je dah nak pukul 12. boleh tak awak datang jumpa saya? boleh tak? ='( hurmm sakitnya hati ni mengharapkan sesuatu yang tak kan jadi. awak memang suka tengok saya menangis yer? kenapa eh. sebab saya comel ke bila menangis. sebab tu awak suka buat saya menangis kan kan! hurmm rindunya saya dekat awak, rindunya nak cubit tangan awak, perut awak yang gendut tu =') heee. tak pelah lepas ni saya cubit perut diri sendiri je. hurmmm kenapa lah saya ni lemah sangat? sebab sebab sebab salah satu semangat saya dah pergi. yer awak lah semangat tu. awak dah bawak lari semangat saya tu. tolong kembalikan balik boleh?

#harapan#

Older Post | Newer Post