//Forever Imperfect



 Dah masuk empat hari awak tinggalkan saya. awak langsung tak bagi khabar pape dekat saya. sampai hati awak kan? sebelum ni awak cakap jangan tinggalkan awak, awak just ada saya je, but now siapa yang tinggalkan siapa? awak dah boleh hidup tanpa saya. maybe? awak mesti tak rindu saya kan. maybe? sebab bear kita bergaduh, tapi awak buat semua ni macam salah saya. awak yang tak hargai pemberian saya and now awak pulak yang nak layan saya macam ni. peliknya awak. selama ni saya sangka awak sentiasa tidur dengan bear saya. tapi saya silap. malam tu hati saya tergerak nak tanya awak mana bear tu. then boleh awak cakap dekat aman. kecewanya hati saya. pc awak yang berat and besar gedabak tu awak boleh bawak, tapi bear saya yang ringan tu awak biarkan dia dekat hostel yang dah lama awak tak duduk. macam tu awak hargai pemberian saya? saya betul betul kecewa. terlalu kecewa! and now awak menghilangkan diri langsung tak bagi khabar dekat saya. semua ni salah saya ke? saya sendiri tak paham dengan perangai awak. betul betul tak paham. saya tahu hp awak rosak, tapi bila awak online tak boleh ke awak tegur saya? tanya khabar saya semua? tapi dekat perempuan lain awak im. dengan saya tak. so sweet. bila family saya pergi umrah awak langsung tak tanya pape dekat saya. sokay kalau awak tak nak amek tahu pasal family saya. terima kasih atas layanan awak sayang =')

#stophurtingme#

Older Post | Newer Post