//Forever Imperfect




  Aku tak tahu kenapa dua tiga hari ni ada je yang nak buat aku marah. kalau sebelum ni boleh la aku diamkan diri and buat tak tahu, but bila aku senyap makin lama makin naik kepala pulak manusia manusia ni. heyy suka hati aku lah nak tweet apa pon dekat twitter tu. kalau tak suka just unfollow je okey. tak perlu kot korang nak comment comment dengan ayat yang buat aku naik menyampah, kawan tak kawan, tapi kalau dah melampau sampai macam tu sekali, tak kan aku nak berdiam je kan? makin sedap lah kau pijak pijak kepala aku nanti. selama ni aku bersabar je, sebab pikir KAWAN. now tahu tak kesabaran aku tu dah hilang? and sorry kalau now aku bermulut puaka, sebab apa tahu tak? sebab korang korang jugak. selama ni aku terlampau jaga hati kawan kawan aku, tapi hati aku? tak de siapa yang PEDULI. tak ada siapa! Now kau nak cakap apa pon cakap lah. nak kutuk belakang ke, apa ke, ada aku kesah? sorry aku dah tak peduli dengan semua tu. okey fullstop.

Hurm hari ni satu hari aku tak mesej dengan dia, bukan sebab aku tak peduli pasal dia, tapi aku kecewa, hati aku kecewa sangat sangat. Tipu lah kalau aku tak rindu, memang aku rindu sangat sangat, tapi hati aku ni sakit. tapi dia langsung tak peduli. tak peduli dengan apa yang aku rasa. sampai bila aku nak rasa macam ni. menangis sendiri, pujuk sendiri. nak harapkan dia datang and tenangkan hati aku? hurmmm memang tak kot. apa tah lagi nak dengar dia cakap maaf atas ayat ayat dia yang dah buat hati aku ni macam di cucuk cucuk. puas dah menangis, tapi tak de siapa yang peduli. now silent is better. kalau cakap pape nanti, aku takut hati aku balik yang sakit. wahai hati sabarlah yer. aku tahu kau kuat, maafkan aku sebab selalu buat kau sakit =')

#silentisbetter#

Older Post | Newer Post