//Forever Imperfect




Tadi tangan ni saja gatal gatal dok baca balik post lelama, bila baca balik rasa kelakar ada, sedih ada, sweet pon ada jugak. haha. rupanya macam macam jugak yang aku dah membebel dekat blog ni. naik lenguh jugak lah nak selak semua balik. paling best baca pasal abe meor yang aku tulis. bila baca balik rasa sweet je dedulu, sekarang ni dah tak sweet sangat. biasa lah kan, masa baru baru je sweet, now sawit je. rindu pulak dengan benda yang dulu, bila dah baca entry yang lepas lepas. dulu abe meor sweet je ayat ayatnya, now? hurm asyik nak memarah je. muka tua nanti baru tahu x) huhu kalau tua pon gua tetap cinta lu sampai mati tahu tak? alhamdulillah hubungan kami still kekal sampai sekarang even ada je ujian yang datang. berkat kesabaran, sampai sekarang kami tetap bersama, kalau boleh nak sampai kawin. pastu nak buat anak comei comei bebanyak. kahkah >.< elehh yang baca ni buat muka eyekkkkkk pulak. jeles lah tu kan?

Pejam celik pejam celik now aku dah sem6. lagi satu sem nak habis then baru pergi practical. then lepas practical masa untuk aku menempuh alam pekerjaan pulak, nak kumpul duet bebanyak pastu nak kawin. hahahaha. aku ni dari tadi dok cerita pasal nak kawin je. gataiii benor nampak. tak reti nak cover langsung kan kan. biarlah aku nak tulis apa pon, kalau geli tak payah baca. kan senang begitu, tak kan tu pon nak kena ajar kan kan. okey stop it. sambung cerita balik, hurmm kenapa lah abe meor tak sama batch dengan aku eh, kalau tak boleh belajar sesama dalam class, and habis sesama. woii awok, kenapa mengada sangat masuk college tu dulu? tak tunggu kita pon kan. huhh. masuk lah lambat sikit, baru best dapat masuk class sesama dengan awok, tak delah awok ajat ajet senior sekarang ni. heee. kesian kita taw now makan sengsorang je dekat college. kalau dulu awak ada kita selalu makan sama sama time lunch. now dah tak. kenapa awak habis dulu ha. kenapaaaaaaa. ni yang tak puas hati ni :| 

awokk awokk, kalau lah dulu kita tak masuk college tu, mesti kita tak kenal awok kan, ntah dengan sape lah kita tengah couple sekarang ni. awok rindu lah bila teringat balik masa kita kenal dulu. masa zaman memuda kita. ingat lagi tak? awok yang mengorat kita, awok cakap kita pulak yang mengorat awak. awak selalu cakap nampak kita dekat college, kita suka jalan menonong tak tengok kiri kanan langsung. see see, awok yang dok usha usha kita dulu. pastu awok cakap awok nampak kita dekat lif, awok cakap ni cina ke melayu. pastu awok kata lagi awok selalu nampak kita datang college naik moto. see awok usha kita lagi. HAHA. terima jelah hakikat memang awok yang mengorat kita dulu kan. memalu nak mengaku pulak. huhh. bertuah awok dapat kita taw, buat apa nak malu, tak bersyukur betoiii lah awok ni. hahahahahaaha. rinduuuuuuu awokkkkkkk sayanggg. rindu dedulu punya cerita. 

#memoriesneverdie#

Older Post | Newer Post