//Forever Imperfect



6 August 2014 with Ahmad qays aizat and Nur syamimi


Yeayyy akhirnya dapat jugak jumpa budak ahmad qays aizat ni! Thanks awak sebab sudi datang dari melaka, even awak still sakit and susah nak jalan :'\ then nak cakap thanks jugak dekat mimi sebab sanggup cuti untuk temankan qays datang kl. Thanks sangat sangat mimi <3 love you! First time nak jumpa, memang menggigil tangan, neves punya pasal! tapi alhamdulillah lama lama hilang neves tu bila si farah datang. Biasa la sape tak kenal farah tu, yang sentiase buat keadaan jadi huru hara. HAHAHA. thanks farah and killa sebab datang join sekali dekat midvalley. Kalau korang tak de mesti aku dah mati kutu sebab kekok punya pasal jumpa dorang ni ha. Sory sangat dekat qays and mimi sebab bawak datang midvalley yang tak de pape tu. Nak bawak jalan tempat lain, qays pulak tak boleh nak jalan sangat. So time tu just dapat tengok movie and bawak korang lepak makan je :( Tak pe next time if qays dah sihat kita jalan sampai puas okey sayang sayang ku semua.

 First time jumpa si qays ni boleh pulak belikan aku vitamin untuk kanser, hurm tak tahu nak cakap macam mana, memang terharu sangat sangat sebab take care pasal orang. Sekarang ni awak pulak yang menggantikan abah orang kan, sebab paksa orang makan ubat -.- and tak lupa jugak thanks untuk gelang yang comel tu =D and thanks jugak la untuk semuanya, sebab sanggup luangkan masa dengan orang dengan keadaan awak yang tak sihat tu. Orang hargai sangat sangat tahu tak =) nanti awak dah sihat kita jumpa lagi ehhh. Insyallah kalau tak de pape halangan. Awak dekat melaka tu jaga diri elok elok okey. Ingat sikit orang dekat sini. hehehe Love and miss uols. "churp churp"

Older Post | Newer Post